0
Morekontor.se - Logo

Bordsskärmar

Bordsskärmar fungerar både som ljudabsorbenter och som avdelare mellan skrivbord. Alla skärmar är testade och godkända för kontor och skola.
De är bullerdämpande enligt gällande standard. Så kallad A-klassade. Materialen är även testade och godkända för brandsäkerhet.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Tips och råd vid köp av bordsskärmar

Vi säljer bordsskärmar för alla skolor och kontor. Här hittar du bordsskärmar i tyg, trä, glas samt i ljudabsorberande material. Du kan till och med trycka ditt eget tryck på skärmarna. Det finns både bordsskärmar som monteras på skrivbord men även varianter som du fritt kan placeras ovanpå ett bord.

Bordsskärmarna kan monteras på alla typer av arbetsbord. Med klämfästen behöver du inte använda några ytterligare skruvar. Vid dolt fäste och lite mer beständig montering passar de dolda vinkelfästena. Se tillbehör under respektive bordsskärm för mer information. Det finns även smarta kabeldiken att köpa till vissa modeller som löser både kabelproblem och ljudproblem på kontoret. De flesta bordsskärmarna har en höjd som gör att de går något nedanför skrivbordet, detta för att skapa en stabil konstruktion, men även då de då döljer kabeldiken och lösa sladdar under bordet.

Flertalet av våra modeller passar både för frontmontering samt gavelmontering på skrivborden. Med speciella vinkelkonsoler kan vi bygga in beslagen på skärmarna så att de inte krockar med varandra. Detta är viktigt då normala bordsfästen inte fungerar vid vinkelmontering.

Våra bordsskärmar går att få i flertalet mått och utförande. Man köper ofta till själva fästet till bordet separat. Klämfästet är ett enklare fäste som är något synligt över skrivbordet, men betydligt smidigare att montera då inga skruvar behövs. Man skruvar enkelt fast bordsskärmen i skrivbordsskivan. Bordsfästet kräver montering med träskruvar i bordet, men är å andra sidan dolt på ovansidan.

De nya portabla avskärmarna används frekvent i skolor och klassrum. De är perfekta att använda som tillfälliga avskiljare mellan eleverna. De placeras då löst ovanpå skolbänkarna och fungerar som tillfälliga bordsskärmar för att öka koncentrationen hos eleverna. De används även som provskärmar då man vill minska insynen mellan eleverna. När de inte används viks de enkelt ihop och kan till och med förvaras hängande på väggen som extra ljudabsorbenter.

Om du är osäker på vilken färg som passar i ert kontor, kan ni beställa tygprover. Det finns ett antal tyger att välja på. Framförallt är det tygmönstret och färgerna som skiljer de olika alternativen. De påverkar sälla själva funktionen av bordsskärmen. Självklart kan vi både leverera och montera våra bordsskärmar i ert kontor. Beställ bordsskärmar idag så löser ni era bullerproblem.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen