0
Morekontor.se - Logo

Whiteboards

Här kan du köpa whiteboards och skrivtavlor för kontor och skola. Välj mellan vägghängda, mobila golvmodeller samt hissbara.
Det finns ett stort antal varianter och material, du finner mer information under respektive produkt här nedan.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Tips och råd vid val av skrivtavla och whiteboard

Idag är whiteboarden inte bara en funktionell presentationsyta, den används även som en inredningsdetalj.
Det märks på alla de val av ytskikt och ramfärger som finns idag. Allt från vanlig blank whiteboard till skrivtavlor i glas med både blank och matt yta.
Den klassiska whiteboard tavlan är fortfarande en favorit bland våra kunder och finns numera med moderna lösningar som rundade hörn och med "svävande" upphängningslister och fasade kanter. Dessa tavlor är väldig funktionella och fortfarande en väldigt bra lösning.
Vill man lyfta konferensrummet ett snäpp kan en färgad glastavla tillföra en hel del. Här får man en modern skrivtavla som är väldigt snygg. Glastavlan fungerar utmärkt att både skriva på och att hänga magneter. Att tänka på är att man behöver extra starka magneter för att de ska fungera korrekt. Du hittar rätt magneter under våra respektive produkter. Glastavlan kan upplevas något trögare att sudda på, men med rätt vätska och sudd är det inga problem.
Komplettera gärna ditt konferensrum med våra snygga konferensbord för att få en snygg helhet. De mobila skrivtavlorna har blivit allt mer populära på våra aktivitetsbaserade arbetsplatser. De är perfekta att flytta runt och kan användas på olika platser i kontoret.
För lite större väggar finns de hissbara whiteboardtavlorna som passar utmärkt när man vill få plats med flera skrivtavlor på en vägg. Du växlar enkelt innehållet. Dessa tavlor passar även utmärkt om du behöver handikappanpassa en miljö då skrivtalan kan sänkas ner för exempelvis en rullstol, när man skriver för att sedan hissas upp så att alla kan läsa.
Till sist vill även inredaren slå ett slag för anslagstavlorna i vårt sortiment som finns i spännande material som kork eller Ecophon. De ger både en snygg exponeringsyta och skapar en bättre arbetsmiljö, då de fungerar som ljudabsorbenter på kontoret.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen