0
Morekontor.se - Logo
Personalskåp

Personalskåp

Praktiska personalskåp för det moderna kontoret. Perfekt förvaringslösning när ni vill samla förvaringen på en plats i exempelvis ett coworking utrymme.
Går att anpassa antalet luckor och mått för att passa just ert behov. Finns i 7 olika färger.

Personalskåp passar till följande möblerPassar till följande möbler

Tips & köpråd för personalskåp

Med personalskåp kan man samla förvaringen till en plats. Det blir en platsbesparande lösning som används i öppna kontorslandskap och i coworking miljö. Personalskåpen är utmärkta när man inte har fasta arbetsplatser på kontoret, men ger ändå möjlighet till en privat plats att förvara personliga tillhörigheter som kläder, väskor och pärmar.
Genom att anpassa utformningen på personalskåpet kan det passa in i många olika situationer. Antingen väljer man en slät lucka som ger en privat samlingsplats. Det finns även möjlighet att få luckorna med postfack som då även blir ett smart sätt att fördela extern och intern post.

Det finns en uppskå av olika låslösningar på våra personalskåp. Där varje lösning har sin fördel. En vanlig lösning är låsning med nyckel och ett cylinderlås. Det ger en stabil lösning som fungerar bra ihop med en huvudnyckel. Har man en personalomsättning som är större kan en låsning med hänglås passa bättre. Då slipper man jaga nycklar och det är lättare att byta ut användaren. Vill man slippa nycklar kan kodlås fungera fint. Där varje anställd får en kod som fungerar med sin lucka. Det moderna kontoret som har kodkort kan koppla detta till sin låsning även på personalskåpen. Kör man med låsssystemet mifare kan man koppla samman det med sitt redan fungerande kort.
Alla våra personalskåp går att få i 7 olika färger för att passa in med er befintliga inredning. Tveka inte att kontakta oss för personlig hjälp med ert val av låssystem och antal luckor.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen