0
Morekontor.se - Logo

Skrivbord

Hos oss finner du skrivbord i alla prisklasser, från stora italienska chefsbord till mindre arbetsplatser och höj och sänkbara skrivbord avsedda för öppna kontorslandskap. Varje arbetssituation är unik och man får anpassa skrivborden efter dem. Vissa behöver inte mer yta än för en laptop och ett pennställ medan andra behöver kunna bre ut sig ordentligt för att göra stora skisser eller arbeta i grupp. På Morekontor.se finner ni ett handplockat sortiment av skrivbord som håller mycket hög kvalitet; allt från höj och sänkbara skrivbord till exklusiva skivmaterial. 

Självklart hjälper vi er - utan extra kostnad - att rita upp skrivbord som ska passa i just era lokaler. Det är inte alltid som man finner det man är ute efter i färdig form. 

Skrivbordet är den centrala punkten för en kontorsarbetare; det är lite som ens hem på jobbet. Som kontorsarbetare sitter man vid sitt skrivbord många timmar om dagen så det är viktigt att skrivbordet fungerar för en - både estetiskt och funktionellt.

Man måste ha ett skrivbord med tillräckligt stor yta; med tillräckliga förvaringsplatser och med de funktioner man behöver för att kunna arbeta ergonomiskt. En del uppsakttar ett höj och sänkbara skrivbord för att kunna variera sin arbetsställning.

Dessutom vill man ju ha ett skrivbord som talar till ens estetiska sinnelag.

Vi levererar givetvis till hela landet och erbjuder uppskattade tilläggstjänster såsom inbärning och montering av erfarna montörer. I våra tre storstäder - Stockholm, Göteborg och Malmö - kan vi ombesörja totallösningar för hela kontor. Kontakta oss gärna för färgprover!

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen