0
Morekontor.se - Logo

Skrivbord

Livet är för kort och arbetsdagen för lång, för att sitta bakom ett fult skrivbord! Här kan du köpa exklusiva italienska skrivbord ned leverans direkt till ditt kontor.
Alla skrivbord finns med matchande möbelserie såsom förvaring, mötesbord samt stolar för en komplett inredning. Möblera ditt kontor som en kung, vi gör det enkelt att lyckas!
Du hittar även våra populära Höj och sänkbara skrivbord här.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Handla skrivbord online

Hos oss finner du skrivbord i alla prisklasser, från stora italienska chefsbord till mindre arbetsplatser och höj och sänkbara skrivbord avsedda för öppna kontorslandskap. Varje arbetssituation är unik och man får anpassa skrivborden efter dem. Vissa behöver inte mer yta än för en laptop och ett pennställ medan andra behöver kunna bre ut sig ordentligt för att göra stora skisser eller arbeta i grupp. På Morekontor.se finner ni ett handplockat sortiment av skrivbord som håller mycket hög kvalitet; allt från höj och sänkbara skrivbord till exklusiva skivmaterial. Självklart hjälper vi er - utan extra kostnad - att rita upp skrivbord som ska passa i just era lokaler. Det är inte alltid som man finner det man är ute efter i färdig form. 

När du köper skrivbord hos oss finns det alltid en matchande och komplett möbelserie som förvaring, mötesbord samt stolar som ingår i samma serie. På så sätt kan ni inreda ert kontor med en röd tråd och i samma färgskala. Det gör stor skillnad på resultatet. Det finna också alltid en tanke med kabelhantering. Med smarta tillbehör man snyggt samla sladdar och kablar under skrivbordet. Med snygga håltagningar blir det snyggt och städat även ovanpå skrivbordet.

Skrivbordet är den centrala punkten för en kontorsarbetare; det är lite som ens hem på jobbet. Som kontorsarbetare sitter man vid sitt skrivbord många timmar om dagen så det är viktigt att skrivbordet fungerar för en - både estetiskt och funktionellt. Dessutom vill man ju ha ett skrivbord som talar till ens estetiska sinnelag. Man måste ha ett skrivbord med tillräckligt stor yta; med tillräckliga förvaringsplatser och med de funktioner man behöver för att kunna arbeta ergonomiskt.
En del uppskattar ett höj och sänkbara skrivbord för att kunna variera sin arbetsställning.

Vanliga frågor om skrivbord

• Vad är en passande höjd på ett skrivbord?
En standardhöjd är 72 cm för sittande arbete idag. De flesta fasta bord har även en tass undertill som gör att det går att justera höjdmässigt.
• Vad är minsta rek, arbetsytan för ett skrivbord?
På ett kontor eller arbetsplats där du jobbar 8 timmar per dag rek. vi minst 120x70 cm.
Har du en bärbar dator som ska dockas till en eller kanske till och med två skärmar bör du ha minst 160x80 cm.
• Vad ska man tänka på med färgvalet av bordsskiva?
Här brukar vi kika på stilen på kontoret samt omgivande möbler i första hand. Men ljusinsläppet i lokalen kan ju även påverka. Vid en mörkare lokal kan det vara bra att kika på en ljusare skiva. Detta är ofta inte så avgörande idag då moderna lokaler oftast har fullgod belysning som balanserar detta. Man kan såklart även se en fördel med en mönstrad träskiva där damm och smuts syns mindre på än en enfärgad skiva.
• Vilka olika former av skrivbord finns det idag, vad ska man tänka på där?
Först och främst har vi det raka eller rektangulära skrivbordet som som är väldigt enkelt att placera. Komplettera gärna med en mobil lådhurts så har du ett komplett skrivbord. Hörnskrivbord är ofta utrustade med en vinkel och lådhurts. Det är ett snyggt skrivbord att placera mot en vägg eller mot sin besökare. Ger en stor arbetsyta och en effektiv möblering som både är funktionell och elegant. Skrivbord med stängda gavlar är en mer exklusiv lösning där man döljer sladdar och dina egna ben. Skapar den mest kompletta och exklusiva inredning i kontoret. Kombineras ofta med en frontpanel som har samma syfte. Kjolskydd som det hette för i tiden. Är väldigt uppskattat om man sitter i ett rum med insyn framifrån.

Vi levererar givetvis till hela landet och erbjuder uppskattade tilläggstjänster såsom inbärning och montering av erfarna montörer. I våra tre storstäder - Stockholm, Göteborg och Malmö - kan vi ombesörja totallösningar för hela kontor. Kontakta oss gärna för prisuppgift.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen