0
Morekontor.se - Logo

Tips från Morekontor

Här har vi samlat läsvärda artiklar som kan inspirera och göra det lättare för dig att välja bland alla våra produkter.
Var hittar man kvadratiska mötesbord?
Här ger vi köpråd för kvadratiska konferensbord. Oavsett om du letar efter fyrkantiga eller kvadratiska mötesbord kan vi hjälpa dig. Passar det moderna mötesrummet eller i det öppna kontorslandskapet.
Inreda och möblera kontorslandskap
Här går vi igenom köpråd och tips för att möblera ett öppet kontorslandskap. Det finns en hel del fallgropar och möjligheter att beakta innan du köper in dina nya möbler till ett kontorslandskap.
Vi kan hjälpa er att inreda konferensrummet från bord till stolar.
Så inreder du konferensrummet
Konferensrummet är en viktig möteplats mellan dig och dina kunder. Det gäller att anpassa designen och utförandet efter det värde som ert varumärke har. Vi har många års erfarenhet att inreda konferensrum från budget till yxiga lösningar.
Ett snyggt hemmakontor ökar din produktivitet
Så inreder du hemmakontoret
Inred ditt hemmakontor med ett snyggt skrivbord. Vi ger tips om allt från fasta exklusiva skrivbord till prisvärda höj & sänkbara skrivbord. Unna dig även en snygg och skön arbetssstol. Vi har valt ut kontorsstolar som vi kan leverera snabbt hem till dig.
Bord till Lunchrum
Köp bord till lunchrum online hos Morekontor. Våra bord håller hög kvalitet och är avsedda för arbetsplatser och kontor. Här är några tänkvärda förklaringar om de olika formerna på borden.
Förvaring kontor, skåp med skjutdörrar
Köp förvaring till kontoret med skjutdörrar. Vi har skjutdörrskåp för alla arbetsplatser med eller utan låsbara skjutdörrar. Välj bredd på skåp och antal hyllplan för pärmar som ni önskar och kombinera ihop ett färgval.
Ståmöten - Stå upp vid mötesbordet
Stå upp under mötet med våra ståmötesbord. Ett ståmöte kan kännas mer avslappnat och en omväxling mot ett sittande vid arbetsplatsen på kontoret. Välj ett högre mötesbord.
Lunchrumsbord, Fikabord för kontor
Skapa ett mysig lunchrum med hemtrevliga bord och sköna moderna stolar. Öka trivseln på arbetsplatsen genom att snygga upp lunchrummet med nya fikabord och stolar.
Ljuddämpning för kontor
Hur kan man enkelt dämpa och reglera oljud på kontor och arbetsplatser. Med hjälpa av tavlor och ljudabsorbenter hjälper vi er plocka bort störande ljud på kontoret. Speciellt uttormade för telefonsignaler och höga röster.
Exklusiva kontorsmöbler med design
Exklusiva kontorsmöbler design
Morekontor erbjuder exklusiva kontorsmöbler. Design från Italien. Vi kan erbjuda er montering på plats av samtliga möbler på våra utvalda platser.
Höj och sänkbart konferensbord Up
Höj- och sänkbart konferensbord
Nu kan du arbeta ännu flexiblare med ett justerbart mötesbord. Sitt eller stå under mötet. Med en enkel knapptryckning justerar du höjden.
Billiga Kontorsmöbler
Vi har lanserat BASIC-serien som en extremt prisvärd serie för dig som söker en enklare lösning.
Kontorsmöbler med läder
Receptionsdiskar, skrivbord, förvaringsskåp för kontor med läder. Vi säljer unika kontorsmöbler med kvalitets läder från Italien.
Höj och sänkbar receptionsdisk
Snygga receptionsdiskar med höj & sänkbara arbetsplatser. Gör arbetet bakom receptionsdisken ergonomiskt med hjälp av ett justerbart skrivbord bakom receptionen.

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen