0
Morekontor.se - Logo

Tips från Morekontor

Här har vi samlat läsvärda artiklar som kan inspirera och göra det lättare för dig att välja bland alla våra produkter.
Bygga rum i rummet, kontor eller mötesrum
Våra tysta rum är perfekta att bygga som separata rum i rummet. Kan användas både som ett extra kontorsrum, mötesrum eller som en tyst lounge. Otroligt snygga rum med genomtänkta detaljer både på väggar och tak. Placeras direkt på ert golv.
Skrivtavla som är hissbar i skolmiljö
Whiteboardtavlor och skrivtavlor för skolor
Vi hjälper er med skrivtavlor och whiteboardtavlor som syns i skolmiljö. Med hissbara tavlor kan ni skjuta tavlorna upp och ner och på så sätt få in flera tavlor på samma vägg. Det är även ett utmärkt handikapsanpassning då tavlorna kan sänkas till rullstolshöjd.
Konferensrum inspiration och möblering
Konferensrum inspiration
Hur ska du inreda konferensrummet på bästa sätt? Vi ger dig inspiration av möbler för en modern och funktionell möblering av ett modernt konferensrum. Med våra italienska konferensmöbler får du även inspiration till ett bättre möte.
Glasskrivtavla Mood från Lintex
Populära glasskrivtavlor från Lintex
Med populära glasskrivtavlor från Lintex lyfter du inredningen på kontoret. Med färglada whiteboardtavlor skapar du en magisk yta för dina presentationer. Monteras enkelt med medföljande monteringslister.
Möbler för moderna videomöten
Vi möts på nya sätt med mer teknik i våra konferensrum. Idag är det lika självklart att ha ett videomöte som att träffas i verkligheten. Det ställer lite andra krav på möblerna och här går vi igenom några saker att tänka på.
Capisco kontorstol vid skrivbordet - en dröm för många!
Köp Håg Capisco kontorsstol
Håg Capisco är en klassisk men ändå modern kontorsstol med sin unika design. Beställ din Capisco stol online och få den levererad till kontoret. Den utformad för att kunna leverera en hel arbetsdag utan att ge avkall på funktion och komfort.
Ergonomisk kontorsstol
Köp en ergonomisk kontorsstol som en investering för din hälsa. Våra ergonomiska kontorsstolar är avsedda för kontor och med kvalitetstyger håller stolen i många år. Vi hjälper dig att välja rätt kontorsstol som håller rätt inställning och funktion.
Kontorsinredning företag
Vi hjälper er med kontorsinredning till ert företag. Oavsett om du ska inreda kontoret med skrivbord, mötesbord eller stolar kan vi hjälpa er med ett kostnadsfritt ritningsförslag. Vi erbjuder modern inredning och direktleveranser till alla företag.
Konferensmöbler för det moderna kontoret.
Konferensmöbler med design
Konferensmöbler för det moderna kontoret med design och funktion. Vi säljer konferensmöbler för dig som söker mer än bara ett bord med stolar. Lyxiga bord med sköna och funktionella stolar som håller i många år. Våra möbler är noga utvalda för att hålla god design och kvalitet.
Bästa höj- och sänkbara skrivbordet - Bäst i test
Köp det bästa höj och sänkbara skrivbordet 2022. Med dubbla motorer får du ett tyst och stabilt skrivbord som fungerar i många år. Stativet är även prismässigt överlägset enligt testare.
Coworking arbetsplats för 6 personer.
Coworking skrivbord, smarta arbetsplatser och möbler.
Här hittar du snygga och praktiska skrivbord för coworking. Arbeta i grupp om 6 eller 8 personer runt samma arbetsbord. Möblera med flexibel förvaring och personliga skåp för smart logistik runt arbetsplatsen. Skapa ditt dröm coworking kontor med våra snygga italienska möbler.
Höj och sänkbart skrivbord elektriskt med dubbla motorer
Välj rätt Höj & sänkbart skrivbord
Att köpa höj- och sänkbart skrivbord är inte alltid helt lätt. Vi rekommenderar alltid att man börjar med att kika på arbetshöjden samt hur många motorer stativet har. Vill du ha ett elektriskt höj och sänkbart skrivbord bör du alltid satsa på dubbla motorer i stativet.
Möblera klassrum enligt Elmemodellen
Elmemodellen innebär att varje elev har en egen arbetsplats i klassrummet och på så sätt ökar studieron och därmed sin prestation. Det ställer krav på att klassrummet delas av med privata "kontor" för varje elev. För detta behövs smarta skärmväggar som bildar kontor i klassrummet.
Var hittar man kvadratiska mötesbord?
Här ger vi köpråd för kvadratiska konferensbord. Oavsett om du letar efter fyrkantiga eller kvadratiska mötesbord kan vi hjälpa dig. Passar det moderna mötesrummet eller i det öppna kontorslandskapet.
Inreda ett kontorslandskap
Här går vi igenom köpråd och tips för att möblera ett öppet kontorslandskap. Det finns en hel del fallgropar och möjligheter att beakta innan du köper in dina nya möbler till ett kontorslandskap.
Vi kan hjälpa er att inreda konferensrummet från bord till stolar.
Så inreder du konferensrummet
Konferensrummet är en viktig möteplats mellan dig och dina kunder. Det gäller att anpassa designen och utförandet efter det värde som ert varumärke har. Vi har många års erfarenhet att inreda konferensrum från budget till yxiga lösningar.
Ett snyggt hemmakontor ökar din produktivitet
Så inreder du hemmakontoret
Inred ditt hemmakontor med ett snyggt skrivbord. Vi ger tips om allt från fasta exklusiva skrivbord till prisvärda höj & sänkbara skrivbord. Unna dig även en snygg och skön arbetssstol. Vi har valt ut kontorsstolar som vi kan leverera snabbt hem till dig.
Bord till Lunchrum
Köp bord till lunchrum online hos Morekontor. Våra bord håller hög kvalitet och är avsedda för arbetsplatser och kontor. Här är några tänkvärda förklaringar om de olika formerna på borden.
Förvaring kontor, skåp med skjutdörrar
Köp förvaring till kontoret med skjutdörrar. Vi har skjutdörrskåp för alla arbetsplatser med eller utan låsbara skjutdörrar. Välj bredd på skåp och antal hyllplan för pärmar som ni önskar och kombinera ihop ett färgval.
Ståmöten - Stå upp vid mötesbordet
Stå upp under mötet med våra ståmötesbord. Ett ståmöte kan kännas mer avslappnat och en omväxling mot ett sittande vid arbetsplatsen på kontoret. Välj ett högre mötesbord.
Lunchrumsbord, Fikabord för kontor
Skapa ett mysig lunchrum med hemtrevliga bord och sköna moderna stolar. Öka trivseln på arbetsplatsen genom att snygga upp lunchrummet med nya fikabord och stolar.
Ljuddämpning för kontor
Hur kan man enkelt dämpa och reglera oljud på kontor och arbetsplatser. Med hjälpa av tavlor och ljudabsorbenter hjälper vi er plocka bort störande ljud på kontoret. Speciellt uttormade för telefonsignaler och höga röster.
Exklusiva kontorsmöbler med design
Exklusiva kontorsmöbler design
Morekontor erbjuder exklusiva kontorsmöbler. Design från Italien. Vi kan erbjuda er montering på plats av samtliga möbler på våra utvalda platser.
Höj och sänkbart konferensbord Up
Höj- och sänkbart konferensbord
Nu kan du arbeta ännu flexiblare med ett justerbart mötesbord. Sitt eller stå under mötet. Med en enkel knapptryckning justerar du höjden.
Billiga Kontorsmöbler
Vi har lanserat BASIC-serien som en extremt prisvärd serie för dig som söker en enklare lösning.
Kontorsmöbler med läder
Receptionsdiskar, skrivbord, förvaringsskåp för kontor med läder. Vi säljer unika kontorsmöbler med kvalitets läder från Italien.
Höj och sänkbar receptionsdisk
Snygga receptionsdiskar med höj & sänkbara arbetsplatser. Gör arbetet bakom receptionsdisken ergonomiskt med hjälp av ett justerbart skrivbord bakom receptionen.

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen