0
Morekontor.se - Logo

Konferensmöbler med design

Konferensmöbler för det moderna kontoret.

Konferensmöbler för det moderna kontoret.


Våra konferensmöbler är noga utvalda för att motsvara våra krav på design och kvalitet. Genom att köpa möbler med god kvalitet som är avsedda för offentlig miljö är allt från sitthöjder till tyg-kvaliteter anpassade att hålla god funktion och hållbarhet över många år. Vi har ett urval av designade konferensmöbler som är tillverkade i Italien som kommer tilltala.

Om det är några möbler som man ska satsa lite extra på så är det just i mötesrummet. Det är genom kreativa möten som våra bästa idéer uppstår. Med hjälp av tilltalande konferensmöbler kan vi öka kreativiteten och motivationen och på så sätt arbeta mer effektivt. Det är också i detta rum som ert företag blir bedömt av era kunder eller leverantörer. Genom att ta mot era besökare i ett tilltalande och kanske i ett möblemang som de aldrig tidigare skådat gör ni ett oslagbart intryck. Våra kunder brukar höra av sig och rapportera om hur mycket beröm de får för sina unika möbler. Det blir en perfekt isbrytare innan mötet drar igång och besökaren känner sig kungligt mottagen.

Vi har valt ut några populära modeller här nedan. Du kan antingen kika på våra färdiga konferenspaket med stolar och bord. Alternativt fritt välja bland våra exklusiva mötesbord och mötesstolar. Vi hjälper er såklart gärna att kombinera ihop rätt stol med det bord som tilltalar er.

Några grundläggande tips inför ett köp av konferensmöbler som vi brukar ge är att börja med behovet av antalet platser. Dels kommer såklart mötesrummets yta begränsa bordet storlek. Det är fint om man kan hålla åtminstone 120 cm på ena sidan av kortsidan på bordet så det är enkelt att passera. Det kan även vara värdefullt om man vill ha plats för en whiteboard eller Tv med en presentationsyta framför bordet. Därefter brukar vi rekommendera minst 60 cm per stol, gärna 70-80 cm om ni önskar en mer lyxig möblering. För en optimal, i det fallet platsbesparande möblering behövs 60 cm. Det ställer då även krav på att ni kikar på en nättare stol som rymmer inom den ytan.
Önskar ni exempelvis ett konferensmöblemang för 12 personer kan ni räkna med ett bord i minsta längd 6x60 cm = 360 cm. Här är det även viktigt att hitta ett mötesbord som har en effektiv benplacering så ni slipper att stolarna slår i benen. Det underlättar även vid möbleringen runt bordet då det blir mer fritt att placera ut stolarna. De flesta av våra mötesbord har redan denna funktionalitet med benlösningar som inte stör i mitten av bordet, ofta fungera även dessa för dold kabeldragning från golvet upp till konferensbordet.

När det kommer till val amötesstol så brukar vi rekommendera att börja med att kika på typen av golv. Har ni matta bör ni ha en stol som har hjul alternativt 4 raka ben. Annars riskerar stolen att borra ner sig i mattan och upplevas väldigt trö att komma i och ur. Önskar ni ha en stol som är följsam för att kunna vrida sig mot en presenation eller Tv bör den vara snurrbar. Det är sällan att en gungbar stol är önskvärd då det brukar sluta i ett gungkalas vid långa möten. En modern stol idag är ofta snurrbar och med hjul men saknar då vippfunktionen. Även här är det viktigt att satsa på en stol som är klädd i ett tyg som är avsett för offentlig miljö. Det håller betydligt längre.

Kika gärna igenom nedan förslag på konferensmöbler och tveka inte att ta kontakt med oss via chatt eller telefon för hjälp med dina val:

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen