0
Morekontor.se - Logo

Klädskåp

Klädskåp i plåt för omklädningsrum och skolor. Låsbara med cylinder dvs. nyckel eller med klinka dvs. eget hänglås. Skåpen kan placeras på golvet direkt eller vanligast på sockel eller benställning. Finns i olika höjder och i bredderna 30 cm eller 40 cm per sektion. Våra klädskåp är 55 cm djupa.

Klädskåp passar till följande möblerPassar till följande möbler

Inspiration, tips och råd vid val av Klädskåp

All våra klädskåp är helsvetsade vilket innebär att de kommer färdigmonterade. Det underlättar både transporten, inbärningen och utplaceringen på plats. Det ger även en mer stabil konstruktion. Du köper underredet separat och kan då välja mellan sockel eller ben. Sockel gör ett sobert intryck och skapar en enhet som blir snyggt. En del miljöer lämpar sig ben bättre då man behöver kunna rengöra under skåpen.
Den vanligaste låsningen är med hasp, vilket då betyder att varje brukare använder ett personligt hänglås med nyckel. Väljer man en låsning med cylinder är det bra att samtidigt beställa en huvudnyckel så man har tillträde till alla skåpen även om nycklar försvinner. Självklart går det bra att beställa fler nycklar om det skulle försvinna hos brukaren.
Klädskåpen i vårt sortiment är inredda med en hatthylla samt två krokar för häng. En fast mellanvägg skiljer av i skåpet.
Stommarna är lackade i ljusgrå tålig lackfärg och därefter väljer du färg på dörrarna. Om det är bråttom kan det vara bra att känna till att blå dörrar är det som går fortast att leverera.

Det mest sålda klädskåpet är i bredd 40 cm samt med hel dörr. Det går utmärkt att få fler dörrar på höjden men det bör då passa ändamålet och användarna då det blir något mer oergonomiskt.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen