0
Morekontor.se - Logo
Soffor & Fåtöljer

Soffor & Fåtöljer

Här kan du köpa snygga och hållbara soffor till kontoret och arbetsplatsen. Genomgående så har alla våra soffor slitstarka tyger som är godkända och certifierade för offentlig miljö. Det gör skillnad i längden, det lovar vi. Oavsett om du ska skapa en mysig lounge/fikahörna, välkomnande entrémöbler,
ett inbjudande väntrum på en klinik eller varför inte ett lyxigt och designat kontorsrum med en privat soffgrupp, så har vi sofforna för er.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Inspiration, tips och råd vid val av Soffa till kontoret

Det finns en helt del olika tygval för våra soffor, vilket underlättar för att hitta rätt kulör till just ert kontor. Men inredaren har ett speciellt tyg som favorit just nu, nämligen Medley. Det är ett lätt strukturerat tyg som ger ett enfärgat intryck, men ändå tillräckligt spräckligt för att tåla smuts och avtryck på ett bra sätt. Det innehåller inget ull vilket gör det väldigt komfortabelt att sitta i.
Söker ni en mer färgglad soffa till kontoret är tyget X-treme ett bra val. Det är ett slätt polyestertyg i många olika klara färger som gör det enkelt att kombinera med er övriga inredning.
Har du soffan för måltider eller i ett väntrum inom sjukvården är det bättre att använda en vinyl. Med Valencia konstläder får du en tålig och hållbar yta som går bra att torka av. Den är till och med godkänd för avspritning.

Ska soffan användas för måltider är det även rekommenderat att går på en högre modell, minst sitthöjd 46 cm för att inte ska bli för omständigt att sitta. En annan aspekt som kan vara bra att tänka på med sitthöjden är när målgruppen är äldre. En högre sitthöjd underlättar då för i och urstigning ur soffan. Vår soffa CLOUD är den soffa som då har högst sitthöjd med 47 cm. Kombinera gärna då med armstöd, som också underlättar för äldre.

När du möblerar en soffgrupp brukar vi rekommendera att mixa antalet sittplatser för att skapa en mer intressant möblering. Din inredning blir mer harmonisk med en 3-sits soffa i kombination med två styck fåtöljer mitt emot. Det blir väldigt stelt att möblera ex. 2 st 2-sitssoffor mot varandra.
Det kan också vara spännande att kombinera din soffgrupp med en loungestol alternativt en sittpuff. Det ger även en mer dynamisk inredning som kan anpassas efter behov. Självklart ska du även kika in våra mattor som är ett måste vid en soffgrupp.
Vill man skapa en mer måttanpassad lösning kan ni bygga er egen soffa ibland våra byggbara soffor. Där har du möjlighet att bygga ihop större hörnsoffor för exempelvis fikarummet eller loungen.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen