0
Morekontor.se - Logo
Ljudabsorbenter

Ljudabsorbenter

Ljudabsorbenter, väggabsorbenter och takabsorbenter för alla kontor. Här kan du köpa absorbenter som både är snygga och designade.
Dessutom får du både en tystare och behagligare arbetsplats att jobba i. Skapa en snygg lösning med våra produkter här nedan.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Ljudabsorbenter för alla kontor

Ljudabsorbenter har blivit allt mer populärt på dagens arbetsplatser och det är inte så konstigt. Vi sitter allt fler på mindre kontorsyta. Gärna i stora öppna kontorslandskap som skapar en social och trevlig stämning. Men baksidan kan vara att när väl koncentrationen ska infinna sig, blir de trevliga omgivningarna lätt en störande faktor. Allt från högljudda skratt till klapprande tangentbord och störande telefoner. Man kan lätt känna att ljuden blir påträngande, men det råder dagens effektiva ljudabsorbenter bot på.

Dels är den snygg att dekorera väggarna med men framförallt dämpar den buller effektivt på kontoret. De lämpar sig även utmärkt att dekorera i hemmamiljö, med modern design och utformning. Det finns mängder med olika tygfärger att klä dem i, alternativt med riktiga foton eller tryck. Du kan till och med skapa din egen yta med ett insänt foto.
Man kan skapa effektiva tysta rum med olika avskiljare eller med mer raka vägglösningar som tar eko och udden av höga toner. Det finns även möjlighet att klä in taket med olika ljudlösningar som hjälper till att dämpa ljudet på kontoret. Allt från plattor som stoppas in i ert befintliga tak till hängande lösningar som sticker ner mellan arbetsplatserna.

Man brukar säga att ljudet sprider sig som rök, vilket gör att man bör tänka på en helhetslösning med golv, väggar och tak. Vi erbjuder ett brett sortiment med absorbenter. Allt från enkla väggabsorbenter som fäst på väggen. En del kräver att man skruvar upp magneter medans andra modeller kan tejpas upp med dubbelhäftande tejp. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om monteringen.

De flesta av ljudabsorbenterna är gjorda av mjuka material. En del är även fyllda med ljuddämpande material som Ecophon. Det finns olika studier hur man mäter deras förmåga, men generellt gäller det att desto mer material desto bättre ljudabsorbation. Det kan vara lämpligt att bygga upp mellan 6-8 ljudplattor för att uppnå en god effekt. Är absorbenten tjockare kan man minska den ytan något. Det är inte alltid helt lätt att inreda med ljudabsorbenter, kontakta gärna oss så hjälper vi er med en helhetslösning som garanterat skapar tystnad på kontoret.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen