0
Morekontor.se - Logo
Konferensbord

Konferensbord

Här kan du köpa konferensbord för både små och stora konferensrum. Vi säljer bord både till lyxiga styrelsemötesrum till lite mindre informella mötesrum. Oavsett vilket rum du ska inreda, så har vi handplockat ett sortiment av bord om håller både utseendemässigt och kvalitetsmässigt. Våra konferensbord finns i alla storlekar för 6, 8, 10, 12 eller 20 personer.
Se gärna även våra passande konferensstolar för en snygg helhetslösning.

Inredaren ger tips om konferensbord

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Konferensbord - Tips och råd för bästa köp.

Vi har handplockat ett sortiment för att motsvara högt förväntade krav på kvalitet och funktion. Vill du ha en snygg helhet med proffsiga konferensmöbler kan du även köpa våra passande konferensstolar. Då får du en snygg helhetslösning som kommer hålla i många år framöver.

De flesta konferensbord i vårt sortiment går att måttanpassa och att välja i ett stort urval av färger och material. Idag är många mötesbord i laminat av rent praktiska skäl. Det är ett material som utan problem klarar vattenringar eller kaffefläckar. Du får då ett tåligare mötesbord som står emot repor och smuts. Man kan utan vidare rengöra dessa bord med allrengöringsmedel. Det är därav klokt att välja ett konferensbord i laminat i ett konferensrum där många vistas

När det gäller funktion har man ofta tänkt att ben och underreden ska vara någon inskjutna så man får plats med så många mötesdeltagare som möjligt. Alla konferensbord går att få med integrerad kabelhantering. Antingen nöjer man sig med ett enkelt hål eller lucka, för att dra egna kablar. En något mer praktiskt lösning är bestyckade kabelboxar där uttagen sitter i eller under kabelluckan. Då kan man enkelt koppla ihop mötesbordet med ex. en projektor eller Tv.

Det finns idag många olika former på konferensborden

Alla bord har sina för och nackdelar. Vilken form som passar er beror såklart mycket på användningsområdet och storleken på konferensrummet. Ett stort runt bord kan kännas lyxigt och alla deltagare kan se varandra och på så sett delta. Denna lösning kräver dock sitt rum och har man inte ett sådan utrymme kan det klassiska rektangulära konferensbordet vara en bättre lösning. Formen är optimal för att få in så många deltagare som möjligt på ytan. Här finns det både smala och djupa bordslösningar. Har man exempelvis krav på att lägga upp mycket dokument under mötet går det utmärkt att få dessa bord upp till 140 cm djupa. Genom smarta kopplingsmöjligheter kan man bygga väldigt långa mötesbord. En annan mycket populär form är det båtformade konferensbordet, där bordet smalnar av mot ändarna. Detta gör det optimalt att följa en presentation på en whiteboard eller Tv vid ena kortsidan. Som mötesdeltagare är det även enklare att få ögonkontakt med andra deltagare då formen underlättar detta.

I det mer privata och lyxiga konferensrummet fungerar ett bord i fanér utmärkt. Det blir ombonat och varma toner, men kräver då lite mer betänksamhet när det gäller kaffefläckar och städning. Man bör inte våttorka ett bord i faner. Å andra sidan får en väldigt lyxig känsla med äkta trä.

Samtliga konferensbord kan monteras på plats i ert mötesrum. Vi har fasta montörer i Stockholm, Göteborg eller Malmö som gärna hjälper er på plats.
Med allt från inbärning till bortforsling av emballage.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen