0
Morekontor.se - Logo
Personlig förvaring

Personlig förvaring

Personlig förvaring för kontor. Passar utmärkt för aktivitetsbaserade kontoret. Låsbara skåp med möjlighet till personlig anpassning antalet låsbara dörrar.
Finns i olika djup och höjder för att passa de antal anställda som ska använda skåpen. Välj vanlig låsning med nyckel eller ett elektroniskt lås.

Personlig förvaring passar till följande möblerPassar till följande möbler

Köpguide för Personlig förvaring

Personlig förvaring är en modern förvaringslösning som blivit allt mer populär i och med de öppna kontorslandskapen och Co-Working arbetsplatserna. Idag är det många företag om inte har fasta sittplatser till sina anställda, då kan man erbjuda en privat personlig förvaring som samlingspunkt. Det ger en platsbesparande förvaring som ändå är privat för den anställde.

Det finns idag ett antal olika låslösningar från det traditionella nyckellåsningen till moderna låssystem som mifare. Använder ni låsning med nyckel rekommenderar vi att ni köper till en huvudnyckel för att undvika problem med borttapade nycklar. Skulle olyckan vara framme kan ni enkelt beställa nya nycklar av oss. Gör gärna en nyckelsammanställnin när ni delar ut dem till de anställda, där man signerar ut sin nyckel. Bredvid respektive namn anger ni nyckelnumret som står på densamma för att enkelt kunna beställa en ny.
Har företaget mifare system på övriga lås som dörrar etc kan ni koppla samman dessa med mifare systemet på de personliga förvaringen.

Anpassa ert val av antalet luckor och storleken på själva skåpet efter ert behov. Ska ni förvara kläder kan en större lucka vara ett bättre alternativ. Är tanken att endast pärmar och kontorsmaterial ska förvaras fungera en mindre platsbesparande lucka lika bra.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen