0
Morekontor.se - Logo
Receptionsdiskar

Receptionsdiskar

Morekontor säljer italienska receptionsdiskar för alla kontor.

Här kan du köpa prisvärda receptionsdiskar med snygg design. Alla diskar sälj som moduler och går att anpassa eller bygga efter era önskemål inom modulmåttens ramar.

Receptionsdiskarna finns i vanliga färger som vitt eller grått men även i lite mer spännande träslag som Alm, Valnöt eller Wengé. Många modeller går att kombinera färger på, då man väljer stommen i en färg och den yttre fronten i en annan lackad färg.

Vi har möjlighet att rita upp er receptionsdisk i de önskade mått som ni önskar om ni skickar in en ritning till oss. Då kan vi även skapa en 3D bild i exakt den färg som ni önskar.

Många modeller finns med LED-belysning i fronten. Det går även bra att trycka egen logo på fronten då den är gjord av laminat. Laminat är det tåligaste materialet för en receptionsdisk, då det stor mot repor och fukt bättre.

Kontakta oss idag för enskräddasydd receptionsdisk eller besök våra modeller nedan för att se färdiga paket. Det går att beställa till montering på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen