0
Morekontor.se - Logo
Receptionsdiskar

Receptionsdiskar

Morekontor säljer italienska receptionsdiskar för alla kontor. Här kan du köpa allt från en prisvärd receptionsdisk till snygga italienska diskar med design. Vi har valt ut färdiga kompositioner men du kan även anpassa din receptionsdisk efter fasta modulmått. Välj en färdig receptionsdisk nedan eller låt oss skräddarsy er lösning.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Köp en italiensk receptionsdisk!

Här kan du köpa receptionsdiskar i alla möjliga former och utförande. Från raka moderna lösningar till lite mer kurviga diskar. Det går även utmärkt att kombinera en L-formad receptionsdisk med en nedsänkning som är handikappanpassad. Perfekt i entréer och offentlig miljö där det ställs krav på handikappanpassning.
Receptionsdiskarna finns i vanliga färger som vitt eller grått men även i lite mer spännande träslag som Alm, Valnöt eller Wengé.
Många modeller går att kombinera färger på, då man väljer stommen i en färg och den yttre fronten i en annan lackad färg.
Självklart kan du även köpa till belysning till din receptionsdisk. Det finns även ett stort utbud av förvaring i samma serie.

Du hittar allt från prisvärda basic diskar till lite mer exklusiva italienska receptionsdiskar i vårt sortiment. Vi har även möjlighet att erbjuda arbetsbord med höj och sänkbara stativ bakom disken. På så sätt får man en ergonomisk arbetsplats även bakom receptionsdisken. Perfekt att kombinera arbetsdagen med sittande och stående.
Vi har möjlighet att rita upp er receptionsdisk i de önskade mått som ni önskar om ni skickar in en ritning till oss. Då kan vi även skapa en 3D bild i exakt den färg som ni önskar.

Många modeller finns med LED-belysning i fronten. Det skapar en exklusiv och ett välkomnande intryck. Genom att placera belysningen bakom fronter och toppskivor blir de inte bländande för besökaren. Det går även utmärkt att kompletta receptionsdiskarna med arbetsplatsbelysning som då blir ett trevlig inslag bakom disken.
Det går även bra att trycka egen logo på fronter då den är gjord av laminat. Laminat är det tåligaste materialet för en receptionsdisk, då det står mot repor och fukt bättre.

Kontakta oss idag för en skräddasydd receptionsdisk eller kika igenom våra färdiga modeller. Komplettera gärna er nya receptionsdisk med passande förvaring. Det finns smidiga lådhurtsar som ryms under arbetsskivan och på sätt slipper man lösa småsaker på skrivbordsytan. Det finns även passande skåp som fördl placeras bakom receptionsdiskarna , gärna då med platsbesparande skjutdörrar. På så sätt får du en snygg och proffsig entré med en enhetlig möblering. Det ger dina kunder ett bra första intryck av ert kontor.
Tycker du det är krångligt att montera själv, monterar gärna er nya receptionsdisk i er lokal om ni vill ha hjälp med detta. Vi har fasta möbelmontörer i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen