0
Morekontor.se - Logo
Skärmväggar

Skärmväggar

Vi säljer skärmväggar och golvsskärmar för alla kontor!
För bordsmonterade skärmväggar se kategorin Bordsskärmar för passande skärmar som monteras på skrivbordet.
Här hittar du skärmväggar som avdelar och reducerar oljud på arbetsplatsen. Med textilklädda skärmar får du både funktion och dekoration.

passar till följande möblerPassar till följande möbler

Välj rätt skärmväggar för ert kontor!

Allt fler kontorslandskap är öppna och det finns så många fördelar med det. Man får vara tillsammans med sina medarbetare, socialisera och känna sig som en del av något större; teamkänslan skärps och gemenskapen är påtaglig. Ibland behöver man dock arbetsro och då kan ett helt öppet kontorslandskap upplevas som störande.
Man kanske behöver ringa telefonsamtal, eller fokusera på att skriva eller designa något på datorn och då stänga ute intrycken från den övriga omgivningen. Samtidigt har kontoret kanske inte tillräckligt många avskärmade rum så att var och en kan få möjlighet att sitta helt ostört så.
Då är skärmväggar och absorbenter suveräna lösningar. Med skärmväggar blir man ytterst flexibel i öppna kontorslandskap, för de är så enkla att variera. Man kan med enkelhet montera skärmväggar mer permanent i ett kontorslandskap, men lika enkelt välja skärmväggar som ska kunna flyttas runt efter behov.

Det finns skärmväggar som går från golvet och högt över datorskärmens placering på skrivbordet till mindre skärmväggar som ställs eller fästes direkt på skrivbordet. Här på morekontor.se finner ni skärmväggar i alla tänkbara storlekar, former, färger och material och vi skickar gärna prover till er så att ni i lugn och ro kan avgöra vad ni slutligen önskar för skärmväggar till ert kontor.

Vilken höjd ska vi välja på våra skärmväggar?
Vi får många gånger frågan om vilken höjd man ska ha på sina golvsskärmar. Om man avdelar mellan arbetsplatser dvs framför eller vid sidan om skrivbord brukar höjden runt 140-150 cm vara perfekt. Då har man insynsskydd och bra akustik vid sittande arbete. Skulle man önska söka kontakt med sina medarbetare ställer man sig bara upp och då har man fri sikt och kan samtala med sin omgivning. Det blir inte så instängt.

Ska vi välja bordsskärmar eller golvskärmar till våra skrivbord?
Vi brukar rekommenderar fast golvsskärmar till höj och sänkbara skrivbord då man visuellt får en fin avdelning i en öppen lokal. Man slipper att skärmar befinner sig på olika höjder då skrivborden är justerbara. Har man endast sittande arbetsplatser fungerar bordsskärmarna utmärkt och till ett lägre pris. Du får dock även en bättre ljudabsorbation med golvskärmen då den helt enkelt tillför mer mjuk massa som suger upp ljudet i lokalen.

Vad ska man tänka på när man köper en skärmvägg?
Det finns idag ett stort utbud av skärmväggar och många väljer att endast fokusera på priset. Är alltid lägsta pris det bästa riset? Det finns ett antal andra parametrar som vi tycker är viktiga att beakta. Först och främst ska såklart måtten och designen passa era behov. Funktionen är dock en lika viktig aspekt, är syftet endast at skapa ett insynsskydd dvs som en enkel avdelare. Är syftet att reducera ljud är tyget och fyllningen en detalj att studera. Fyllningen bör då vara av ett absorberande material som är testat för att klara just detta. Tygvalet är faktiskt lika viktigt då det täcker själva fyllningen, använder man et icke godkänt tyg så stänger man in alla goda egenskaper på skärmen. Det är därmed bra att kika så att även tyget är godkänt för detta. En sista aspekt är tyget egenskaper, många vill idag ha ett miljöklassat tyg som är ett bättre miljöval. Att lägga några extra kronor på ett miljövänligt alternativ är något som vi alla vinner på. Vi har även lösningar där skärmarna blir cirkulära och att ni kan klä om dem vid behov. Det är både smart och prisvärt i det långa loppet!

Kampanj 1
Kampanj 2
Kampanj 4

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen