0
Morekontor.se - Logo

Konferensrum inspiration

Konferensrum inspiration och möblering

Låt dig inspireras av våra mest populära konferensbord till ert konferensrum


Det är dags att möblera konferensrummet och du funderar vad som hänt de senaste 20 åren sedan den tidigare inredning kom på plats. Det är mycket att tänka på, allt från material till vilken teknik som ska integreras i möbleringen. Vi har därför samlat några av våra mest sålda serier här så du får en överblick av populära möbler som används idag i konferensrum.

När det gäller design av konferensrum idag så utgår man oftast ifrån funktionen det vill säga ska det finnas möjlighet till videomöten, presentation på Tv eller endast med en whiteboard. Men det är lika viktigt att skapa en miljö som inspirerar mötesdeltagarna. Detta gör man genom att skapa en lite annorlunda lösning som är unik för just ert företag. Vi har kommit sålång att iden när man monterade ett vitt bord med ljusgrå T-ben är förbi. Det ger varken inspiration eller goodwill till ert företag. Satsa på istället på ombonad färgskala med unika benlösningar som underlättar både teknik- dragning och tilltalar era besökare.

Idag finns det smarta benlösningar som gör att man kan dra kablar från golvet upp igenom benen till ytan av mötesbordet. På så sätt får man en helt dold kabeldragning. De flesta av våra mötesserier är anpassade för denna typ av kabeldragning.

Med en ett varmare träslag får du en mer hemtrevlig och ombonad känsla i konferensrummet. Det skapar en mer avslappnad miljö där inspirerande idéer och möten frodas från frö till förverkligan. Idag är det många som inreder sina konferensrum med träslag som Alm eller Eucalyptus. Träslag som är unika och som skapar den där rätta wow faktorn.

När det gäller teknikhanteringen så är kabelboxarna idag utrustade med diverse uttag som kan anpassas efter er verksamhet. En självklarhet är eluttag men vi ser även en ökad trend med USB-C uttag integrerade i mötesborden. Det är ett uttag som blir allt mer standardiserat idag för laddning av utrustning i konferensrummet. Hdmi kan användas om man önskar en smidig kabelanslutning till en Tv för videomöten eller distansmöten.

En annan trend som vi noterar är att man omger sitt mötesbord med ljudabsorbenter för att skapa den rätta akustiken inne i konferensrummet. Det är såklart en faktor som ökar hemtrevnaden och allt mer populärt då vi håller videomöten som kan påverka omgivningen runt mötet. Genom att dämpa ljud och skapa en trevlig ljudnivå får vi ökad trivsel och minskade störningsmoment på kontoret. Idag finns det ljudabsorbenter som smyckar rummet som konst men även de de naturtrogna mosslösningarna. Det går att inreda både tak och väggar med mossa eller konstväxter som klätterväxter.

Den tydliga trenden är att det idag är ännu viktigare med unika möbler i konferensrummet. Även om vi håller fler videomöten blir vår inredning en tydlig dekor i våra sändningar. Det ställer ännu högre krav på inredningar.

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen