0
Morekontor.se - Logo

Kontorsstolar bäst i test

När det är dags att köpa en ny kontorsstol så vill man såklart ha en topptestad och bäst i test kontorsstol. Vi låter vår inredare testa igenom våra stolar för att utse bäst i test. Det blir en ordentlig genomgång och vi har listat stolar som vunnit våra olika kategorier.
Det finns några aspekter att ta hänsyn till exempelvis så passar inte alla stolar alla miljöer eller kroppar, därför har vi delat upp stolarna i olika kategorier.

Bästa i test - Ergonomisk Kontorsstol
Ergonomi är ett begrepp som används ofta och vad betyder det egentligen?
Det finns massvis med vetenskapliga begrepp att svänga med men det handlar i grund och botten om att sitta rätt för just din kropp. Det ska såklart finnas inställningsmöjligheter som gör detta möjligt.
Med andra ord är grundförutsättningen i denna kategori att det finns just många inställningsmöjligheter som gör att vi kan hitta den rätta arbetsställningen.
Vinnare: Höganäs +380 Medium
Motivering: En mångsidig stol som har alla de rätta inställningsmöjligheterna från armstöd till sittvinkel. Här är det enkelt att hitta rätt arbetsposition för alla kroppstyper. Med det rörliga ryggstödet med dess manuellt uppblåsbara svankstöd som pricken över i:et, får man en perfekt sittposition som sticker ut komfortmässigt. Detta är helt enkelt en väldigt bra ergonomiskt stol för dig som sitter 8 timmar om dagen.


Bäst i test - Designad Kontorsstol
Detta är en rätt bred kategori såklart då vi älskar designade kontorsstolar. Därför har vi satt denna kategori för en stol som sticker ut designmässigt på ett unikt och snyggt sätt. Detta ska vara en kontorsstol som erbjuder mer än bara sittkomfort, som dessutom är vacker att titta på.
Vinnare: Wave Lyx
Motivering: En klassiker i vårt sortiment som designmässigt sticker ut bland andra kontorsstolar. Med möjlighet att kombinera 2 olika läderfärger kan man skapa en unik stol. Dessutom pryder snyggt sydda stygn ryggstödet, vilket verkligen ger ett exklusivt intryck.
Om vi bortser från designen så är det en fantastisk sittkomfort framförallt då ryggstödet är format som ett naturligt svankstöd.
Det gör att vi får ett skönt stöd i ryggslutet. En värdig vinnare!


Bäst i test - Exklusiv Kontorsstol
En exklusiv kontorsstol är en påkostad stol som både erbjuder sittkomfort men även sticker ut designmässigt. Detta är en svår kategori för oss att utse en ensam vinnare då vi har så många bra och exklusiva stolar =). Därför presenterar vi här, inte mindre än 3 vinnande stolar, alla erbjuder exklusivitet och en unik touch i sitt segment.
Vinnare: Herman Miller Aeron
Motivering: En exklusiv kontorsstol som med sin unika design har tagit världen med storm. Här får du inte bara en unik design utan en enastående sittkomfort. En stol som man känner igen från både bilder och filmer i kändisvärlden. Om man bortser från kändisstatusen så är det en ändå en riktigt bekväm stol. Dess formspråk har varit ledande förebild för många stolar härefter.
Vinnare: Zeta Wood
Motivering: En synnerligen exklusiv kontorsstol som såklart gör sig bäst med skrivbord och förvaringsskåp i samma serie, Zeta. Men en oerhört bekväm stol. Denna stol passar även dig som är något längre, då det inte finns någon begränsning i designen av ryggstödet. Den är även något högre i rygg/nackstöd. En väl avvägd stoppning i sitsen gör att du sitter många timmar utan att få träsmak i baken, vilket inte är ovanligt för exklusiva läderstolar. Läderklädd med italienskt läder, rygg i läcker träfanér. En stol som passar in perfekt i ett lyxigt kontor.
Vinnare: HÅG Capisco 8106 Läder
Motivering: En läderklädd Håg Capisco stol som lyfter en redan bra stol till nya höjder. En perfekt kombination av en fullfjädrad ergonomisk stol med en unik design, inpackat i ett lyxigt material. Det kan inte bli annat en tumme upp på det.


Bästa kontorsstolen för kontorslandskap
Vi har även valt att utse en kontorsstol som passar utmärkt som arbetsstol i ett modernt kontor, där man sitter sitter i ett öppet kontorslandskap. Det ska därmed vara en stol som passar alla och som smälter in fint i inredningen. Den fungerar då även utmärkt som coworking-stol.
Vinnare: Kontorsstol More Design
Motivering: En synnerligen luftig design kombineras med en förvånande hög komfort. En skönt anpassad synkrongunga fångar upp dig som ett moln och du kramas om av det bekvämt placerade svankstödet. Här lyfter vi på hatten för en riktigt bekväm volymstol som inte tar upp onödig yta.


Bästa 24-timmars stolen
En 24-timmar stol kallas ibland även för bevakningssstol, då man sitter väldigt länge på i en och samma position.
Den ska därmed vara utformad för att kunna användas 24-timmar i sträck.
Vinnare: 24-timmars stol ISRI
Motivering: En klassisk 24-timmar stol med oerhört skönt säte som påminner om ett bilsäte.
Med mjuka och justerbara armstöd blir det bekvämt att sjunka ner i denna stol i många timmar.


Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen