0
Morekontor.se - Logo

Välj rätt Höj & sänkbart skrivbord

Höj och sänkbart skrivbord elektriskt med dubbla motorer
Dags att köpa ett nytt höj och sänkbart skrivbord?
Det är inte alltid lätt att välja rätt i allt utbud. Först och främst kan man välja på ett elektriskt höj och sänkbart skrivbord alternativt en med vev. Väljer du ett eletriskt skrivbord medföljer det en handkontroll med höj och sänk funktion. Som ett lite lyxigare tillval finns det handkontrolelr med display som visar exakt höjd samt minnesfunktioner så bordet stannar på samma höjd som sparat.

Vi rekommenderar alltid att du väljer ett skrivbord som har dubbla motororar i el-stativet. Det ger både ett stabilare bord men framförallt får du ett tystare höj och sänkbart skrivbord. Det är helt enkelt bättre på alla plan. Både tystare, stabilare samt längre hållbarhet.
Vi har därför bestämt oss för att endast använda dubbla kvalitetsmotorer i alla våra höj- och sänkbara skrivbord, som du finner här. Det gör att du får ett fungerande skrivbord i många år framåt.

En annan viktig del att hålla koll på är själva höjden som skrivborden klarar av att prestera. Det finns både 2-delade samt 3-delade stativ. De 2-delade stativen ligger oftast mellan 65-120 cm och passar de flesta användare. Är du längst på kontoret eller kortast kan ett 3 delat stativ passa bättre. Det kommer både ner lägre och presterar en högre arbetshöjd än det 2-delade stativet.


När du väl köpt ditt skrivbord och installerat det, glöm inte att kalibrera stativet. Det görs enkelt genom att dra stativet ner i botten och hålla nerknappen intryckt i 10 s. Ett litet klick hörs från styrenheten och bordet är nu klart att användas. Detta moment kan även vara bra att göra efter ett tag. Exempelvis vid strömavbrott kan elstativet få en liten reset. Symtomet då är att ditt höj- och sänkbara skrivbord endast går att sänka. Det går inte att höja skrivbordet hur mycket du än trycker på upp-knappen. Då gör du samma process dvs. kör ner stativet i botten och håll nerknappen intryckt i ca 10s eller tills ett lite klickande hörs från den svarta lilla styrenheten.

Köp nu ett riktig bra skrivbord med dubbla motorer så slipper du onödiga problem i framtiden. Det mått som passar dig bäst beror såklart på kontorets yta eller plats. Men generellt sätt brukar vi använda 80 cm eller 70 cm djupa skrivbord på arbetsplatser. I hemmakontor fungerar djupet 60 cm utmärkt om man har platsbrist. Här nedan ser du några populära modeller:

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen