0
Morekontor.se - Logo

Inreda ett kontorslandskap

Kontorslandskapet är ett både älskat och hatat begrepp som blir allt vanligare på våra arbetsplatser. Den största farhågan är att arbetskamraterna ska störa arbetsron och den privata sfären påverkas.
I grunden handlar det om att inte planera för många arbetsplatser på en liten yta. Men vi kan bygga bort många av dessa problem med mjuka och smarta produkter. Dels kan man välja en arbetsgrupp om 3-4 platser som isoleras med hjälp av ljudabsorberande skärmväggar. Det går även utmärkt att komplettera detta men en mjuk matta på golvet och hängande absorbenter både tak och på vägg.
Men i grunden handlar det om att välja rätt skrivbord för kontorslandskapet. Vi ger några konkreta förslag här nedan på passande arbetsbord som fungerar bra i den miljön.
Det är extra viktigt att komplettera dessa skrivbord med kabelhantering och bordsskärmar samt en välordnad förvaringslösning. En rörig arbetsplats i ett kontorslandskap blir lätt ohållbar och försvårar även praktiska göromål som en god städning.
Den smartaste förvaringen i ett kontorslandskap är ett lågt skåp med skjutdörrar som med fördel placerar mellan arbetsgrupperna antingen bakom eller vid sidan. Det finns även populära s.k. tower skåp som även fungerar som avgränsning mellan skrivborden. En tower är en blandning mellan ett skåp och en lådhurts. Således fyller den båda funktionera och blir därmed platsbesparande.

Idag väljer de flesta en lösning med höj och sänkbara skrivbord i sitt kontorslandskap. En rekommendation då är att satsa på att inreda med bordskärmar i fast höjder alternativt golvskärmar som avskärmning. Att inreda med med den typen av skärmväggar befinner sig skärmarna alltid på samma höjd oavsett höjdinställningen på respektive skrivbord. Det skapar med andra ord en möblering i harmoni.

Det är även bra att möblera eller inreda i neutrala färger som smälter ihop i en enhet. Det är enklare att ha en relativt neutral bas på skrivbord och möbler för att krydda inredningen med några färgstarka accessoarer. Trender kommer och går på färger men kontoret ska kännas fräscht länge. Vi hjälper er gärna ett skapa ett modernt men hållbart kontorslandskap.

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider:
Måndag till Fredag 8-12 och 13-16
Boka gärna en tid innan besök
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen