Morekontor.se - Varukorg
0
Morekontor.se - Logo

Integritetspolicy


I denna integritetspolicy beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte och för vilka ändamål de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna integritetspolicy gäller när du använder vår webbplats som administreras av A.d Shop AB All behandling av personuppgifter inom A.d Shop AB sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från och med den 25 maj 2018 den så kallade dataskyddsförordningen (GDPR).
Denna integritetspolicy gäller omedelbart för nya kunder till A.D Shop AB och från och med den 25 maj 2018 för befintliga A.d Shop AB:s kunder.
Genom att acceptera denna integritetspolicy samtycker du till att vi får samla in, använda, och spara dina personuppgifter på de sätt som är beskrivna här.

1. Personuppgiftsansvarig
A.D Shop AB, Skonertgatan 12, 302 38 Halmstad, Sverige (nedan benämnt vi/vårt/A.d Shop) är personuppgiftsansvarig. A.d Shop är ansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter och inom ramen för och i enlighet med de principer som framgår av denna integritetspolicy.

2. Insamling av personuppgifter
Om du registrerar dig i vårt nyhetsbrev eller lämnar personuppgifter i samband med köp, så accepterar du att delar med dig av dina personuppgifter och samtycker till att den informationen kommer att lagras. Vi behöver dina personuppgifter för att kunna hantera och leverera din beställning på ett korrekt sätt. Men även ur Skatteverkets krav och bokföringslagen i vår bokföring.

Vi samlar in och sparar sådan information som du uppger på vår webbplats eller vi mejl/telefon.

- Information som du lämnar till oss vid köp eller förfrågan alternativt nyhetsbrev.
Informationen inkluderar e-postadress, telefonnummer, mobiltelefonnummer och kontaktinformation. Vi begär inte in personnummer på privatpersoner men den innefattas om du väljer att fylla i det. - Leveransinformation, faktureringsinformation, betalningsinformation och annan information som du lämnar för köp eller leverans av en produkt.
- Information som du lämnar till oss via sociala medier samt information som lämnas i samband med korrespondens genom våra webbplatser eller korrespondens som skickas till oss.
- Uppgifter som vi får i de fall du svarar på enkäter och undersökningar.
- Information som vi får när du kontaktar oss, söker anställning hos oss, besöker oss eller på annat sätt tar kontakt med oss.

3. Information från andra källor
Vi kan komma att erhålla eller samla in kompletterande information om dig från tredje part, såsom dataleverantörer och kreditföretag och lägga till den i vår information om dig. Detta kan omfatta demografisk information, kreditupplysningsinformation och annan information från kreditupplysningsföretag i den utsträckning det är tillåtet enligt lag.

4. Användning av personuppgifter för marknadsföring
Med ditt samtycke som inhämtats i enlighet med tillämpliga regler och denna integritetspolicy, så kan vi använda dina personuppgifter för att:

- Informera dig om våra produkter och tjänster samt vår hemsida.
- Skicka riktad marknadsföring och reklamerbjudanden baserat på dina preferenser.
- Individanpassa vår service och mäta och förbättra våra annonser, baserat på dina personliga preferenser.

Vi säljer inte och lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål.

5. Avsluta användning av personuppgifter i marknadsföringssyfte
Om du inte önskar erhålla marknadsföring i form av nyheter, information och erbjudanden från oss (via e-mail), så kan du klicka på "Avsluta prenumeration" längst ner i något av våra nyhetsbrev. Alternativt kontakta vår webmaster och be denne ta bort dig från mailinglistorna eller radera alla lagrade personuppgifter i ditt namn.

Välkommen att kontakta vår webmaster per telefon 035-215021

6. Delning av personuppgifter
Vi kan i följande fall komma att dela med oss av dina personuppgifter till:

- Underleverantörer som hjälper oss att bedriva verksamheten (såsom, men inte begränsat till; fakturaindrivning, och drift av webbplatser).
- Kreditupplysningsföretag till vilka vi kan rapportera information om uteblivna betalningar, eller andra överträdelser som kan framgå i din kreditupplysning. Detta sker i så fall i den utsträckning det tillåts enligt lag.
- Tillsynsmyndighet, polismyndighet, eller annan behörig tredje man, för att besvara frågor i samband med en brottsutredning. I sådant fall kommer vi, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, att lämna ut sådan information som är relevant och nödvändig för utredningen, såsom namn, personnummer, stad, stat, postadress, telefonnummer och e-postadress.

7. Skydd och säkerhetsåtgärder kring personuppgifter
Våra säkerhetssystem är utvecklade med din integritet i fokus och skyddar i mycket hög grad mot intrång, spridning samt andra förändringar som kan innebära en risk för din integritet.

Vi sparar och behandlar dina personuppgifter på våra eller våra IT-leverantörers servrar och åtar oss att tillhandahålla lämpligt skydd för dina personuppgifter.
A.d Shop använder fysiska, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, för att förhindra obehörig behandling och åtkomst av våra kunders personuppgifter. Några av de säkerhetsåtgärder som vi använder är brandväggar, kryptering av data och behörighetskontroller.

8. Dina rättigheter
Med förbehåll för de begränsningar som följer av dataskyddslagstiftningen inom EES, har du somliga rättigheter avseende dina personuppgifter. Du har rätt till tillgång, rättelse, begränsning, invändning, radering och dataportabilitet. Vänligen kontakta oss om du vill tillämpa någon eller några av dessa rättigheter. Om du vill begära tillgång till alla personuppgifter som vi har om dig, observera att fotolegitimation kommer att krävas för att bevisa din identitet.

9. Kontaktuppgifter
Du är välkommen att när som helst kontakta oss på 035-215021.
Vår postadress är A.D Shop AB, Skonertgatan 12, 302 38 Halmstad

Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver den information som vi samlar in, hur informationen samlas in och hur informationen används.

Du kan använda vår webbplats utan att dela med dig av någon personlig information. Du kan registrera ett konto på vår hemsida och logga in med detta konto.

Profilinformation
Vi ber om ditt namn/företag och din e-postadress när du skapar ett nytt konto på vår hemsida.

Övrig information
Vi samlar in besöksstatistik och avslutsstatistik med hjälp av Google Analytics på vår hemsida. Vi kan samla in enhetsspecifik information och information om ditt språk.

Cookies
Vi använder olika tekniker för att samla in och lagra information som kan innefatta en eller flera cookies eller anonyma identifierare. En cookie är en liten fil som innehåller en teckensträng som skickas till din dator när du besöker en webbplats och en anonym identifierare är en slumpmässig teckensträng som används för samma ändamål som en cookie på plattformar där cookietekniken inte är tillgänglig.

Vår webbplats använder cookies för att hantera inloggningar, för att samla in besöksstatistik och för att samla in avslutsstatistik. Du kan stänga av cookies genom att ändra säkerhetsinställningarna i webbläsaren och du kan också radera tidigare lagrade cookies via din webbläsares inställningar.

Hur vi använder information som vi samlar in
Vi använder den information som vi samlar in för att tillhandahålla, upprätthålla och förbättra våra tjänster till dig.

Informationssäkerhet
Vi arbetar ständigt för att skydda vår hemsida och våra användare från obehörig åtkomst till eller obehöriga ändringar som kan avslöja eller förstöra information som vi innehar.

Förändringar
Vår sekretesspolicy kan ändras från tid till annan och eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida tillsammans med tidpunkten för förändringen.

Senast ändrad: 2016-09-26

Handla italienska kontorsmöbler på nätet!

Morekontor.se är en del av A.d Shop AB och vi har vårt Showroom i Halmstad och via partner i Stockholm.
Vi leverar till hela Sverige. Montörer finns i Stockholm, Göteborg samt Malmö som tilläggstjänst.
Morekontor.se har sålt kontorsmöbler på nätet sedan 2004.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
AAA - Högsta Kreditvärdighet
Ring oss:
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss